Våra produkter

Cashking rekommenderar Mikrolån/privatlån från 5000:- till 200.000:- Nedan kan du läsa om hur vi arbetar.

Hos oss på Cashking kan du ansöka om smslån & privatlån och få upp dom bästa erbjudanden på lån som just nu finns tillgängliga på marknaden .

Observera att vi endast rekommenderar lån hos olika aktörer där du kan söka och är därmed en helt oberoende aktör, med andra ord vi visar vilka lån som erbjuder bäst villkor för dagen. Observera med denna information att vi inte sysslar med någon egen långivning överhuvudtaget.

Processen hos oss är ganska enkel anser vi. Du fyller i dina kund uppgifter samt kontoinformation och godkänner att du läst samt accepterat våra villkor. När du kommit in med en ansökan får du omgående upp information vilka kreditinstitut som du kan söka olika lån hos samt vilka olika räntesatser som gäller. Om du får avslag på ditt lån hos någon eller flera av dom rekommenderade kreditinstituten bör du inte gör någon ny ansökan hos oss de närmaste 6 månaderna då det högst troligt kommer leda till ett nytt avslag och ny avgift.

Cashking ägs utav Finance & Service Group som är ett registrerat bolag i Sverige. Det innebär att den faktura som du får från oss är utställd av Finance & Service Group och att det är dit du ska vända dig om du har några frågor om själva fakturan. När det kommer till juridiska samt ekonomiska konsultations frågor är det till oss på Cashking som du kan vända dig.

Era synpunkter och önskemål är självklart också väldigt viktiga för oss och vår vidare utveckling så tveka aldrig att kontakta oss!